Ioana și Dragoș Urdea

"Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru faptul că ne-ați ajutat să avem - " cea mai frumoasă zi" . A fost minunat și v-ați descurcat excelent. Vă mulțumesc pentru faptul ca ați reușit să țineti lumea în picioare până în zori și pentru faptul că înainte de toate am reușit să vă cunosc pe voi ca oameni, ca prieteni și NU ca pe "cei care vin să ne cânte la nunta.
Ma bucur să vad că mai există oameni dedicați și oameni care înainte de un eveniment încearcă să cunoască oamenii la care vor cânta, și nu merg la eveniment așa pur și simplu. Sunt mândră că v-am cunoscut și mai mult decât atât sper că și de acum încolo să ne mai vedem pe la alte evenimente. Vă felicit încă odata pentru talentul vostru, și pentru faptul că reușiți de fiecare dată să ne surprindeți cu câte ceva. Va îmbrățișez cu drag. Nota 10 PLUS."

Tina și Ramon Jurj

"Mulțumim din adâncul inimii tuturor celor care au fost alături de noi trup și suflet în ziua uniunii noastre în care ne-am decis să împărtășim în fața Domnului și a întregii lumi fericirea și iubirea noastra minunată! Ne-ați făcut să ne simțim deosebiți, iubiți, apreciați, respectați, admirați, cei mai minunați! Într-o astfel de zi plină de emoție voi ați reușit să o transformați într-un fenomen de basm; am avut parte de trairile date o data în viată atât de intens și de sublim caă o sa ne însoțească toată viața! Multumiri și aprecieri enorme pentru toți "furnizorii" care au transformat ziua de 14.06.2014 într-o zi fabuloasă de nemarginită bucurie si apreciere. Ati dus totul la superlativ din punctul nostru de vedere!"

Ciprian și Adela

"Va multumim pentru seara de neuitat pe care ne-ati oferit-o. Faceti o treaba minunata si sa ramaneti asa cum sunteti mult mult timp de acum incolo, facand ceea ce faceti si dandu-le altora clasa. Ne-ati intrecut orice asteptare prin muzica voastra, zambetele si bucuria pe care ne-ati aratat-o."

Camelia și Marius

"20 septembrie 2014, o zi memorabila petrecuta alaturi de Kontraband Brasov, la Hotel Aro Palace - Restaurant Belvedere. Ati fost la inaltime, atat la propriu cat si la figurat. Sunteti admirabili prin ceea ce faceti, ati castigat respectul si admiratia tuturor celor prezenti. Va multumim frumos!!! Cami si Marius. ♡♡♡"